+86-13989618843acp@gangbond.com

Kategorija proizvoda

Dom > Знање > Sadržaj

Тренд примене металних композитних материјала

Метална композитна технологија може играти предности сваке групе материјала, остварити оптималну расподјелу материјалних ресурса, уштедјети племените металне материјале, постићи јединствени метал не може испунити захтјеве перформанси, може замијенити увоз и попунити празнине у домаћим, али такође има широк спектар апликација, са добрим економским и социјалним предностима, једноставан приступ свим аспектима подршке и помоћи. као што је развој композитних материјала од нерђајућег челика је Национална комисија и реформа, Министарство за науку и технологију активно подржава, заговара пројекте високе технологије.

Развојни потенцијал традиционалног металног композита побољшан је због функције хетерогеног металног композита и ниских трошкова и широке примене. Са јачањем спровођења националне политике заштите животне средине, примена ретких метала композита у опреми за одсумпоравање димних гасова повећава се, а локализација хемијске индустрије је у великој мери убрзана и обезбеђен је развој ретких метала добра прилика за развој.

Подршка националне индустријске политике, висока техничка баријера и потражња индустријске надоградње пружају широк простор за развој индустрије. Метална композитна плоча је слој метала прекривен још једном металном плочом, постигао је у употреби ефекта (анти-корозивне перформансе, механичке снаге, итд.) Под претпоставком уштеде ресурса, смањивши трошкове ефекта.