+86-13989618843acp@gangbond.com

Kategorija proizvoda

А / Б ватроотпорни бакарни композитни зидни зид

Ватроотпорна бакарна композитна завјесна зидна ватроотпорна бакарна композитна плоча састоји се од горњег / доњег слоја бакрених плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватроотпорним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и накнадног састављања листа. Велики је примењен на ...

Ćaskanje sada
Product Details

Ватроотпорни бакарни композитни зидни зид

Ватроотпорна бакарна композитна плоча је спој горњег / доњег слоја бакарних плоча са неорганским композитним пламеном ретардантним ватросталним језгром, након састављања полимерног филма, двостраног фарбања и упоређивања леђа. Широко се примењује на изградњу завеса са високим ватроотпорним захтевима. То је трећа генерација која замењује завесе од увезених производа. Бакарна композитна плоча и унутрашња декорација. Бакарна композитна плоча. Ватроотпорна бакарна композитна плоча поседује не само све предности нормалног АЦП већ и одличне ватроотпорности. То је у складу са ГБ8624 Б1 и А2 ватроотпорним стандардом, ЛСОХ, без халогена, без отровног гаса, жилавог слоја језгра, једноставне обраде и инсталације.

◎ Феатуре:

① Изванредне перформансе ватроотпорности
Са ЛСЗХ језгром високе перформансе, 4мм бакарна композитна плоча може приуштити 2О-3Оминс под позитивним утицајем пламена 1200-15ОО степена. Према ГБ8624-2ОО6 "перформансе сагоревања грађевинског материјала у поступку оцјењивања", то су Б1 нивои ретардантних материјала и кроз НФТЦ сертификацију.

Супер временска способност

За предност ПВДФ превлаке као отпорност на корозију, отпорност на мрље и временске способности, без обзира на то колико врело сунце или замрзавање близзарда, наша ватроотпорна бакарна композитна плоча је неоштећена у првобитном савршеном изгледу.

Супер пилинг чврстоћа

Са језгром који је ретардантан са високим перформансама, кључни технички индекс, отпорност на пеелинг, је већи од непропусне плоче за 10% више. Олуштено је 20 циклуса са температурама од 40 ° Ц до 80 ° и без промене снаге.

униформно премазивање, боја у боји:

Премаз се придржава везивања метала добро након конвертерског премаза и алуминијумске фолије. Једноставније и шарено, више се може одабрати и персонализовати

Висока снага

Са јаком отпорношћу на ударце, високом квалитетом високе жилавости, бакарна композитна плоча има било какву штету у ветровитом и пешчаном подручју.

  Лако одржавање

Лако се чисти, Чак иу неким тежим зонама загађења, ватроотпорна бакарна композитна плоча може се очистити само неутралним чистачем. Држите га ново после сваког чишћења.

◎ Подручје примјене:

Ватроотпорна бакарна композитна плоча је идеалан материјал за широку примену у декорацији зидова унутрашњих и спољашњих зидова, као што су изложбене дворане, велике собе за пријем.

продавнице, пословне зграде, ханке, хотеле, хостеле и станове; Користи се за украшавање унутрашњих зидова, плафона, купатила, кухиње, балкона,

билборде, тунеле, виле подземне жељезнице, телефонске кабине, јахте и друге индустријске намјене.


Hot Tags: а / б ватроотпорни бакарни композитни завјесни зид, Кина, произвођачи, добављачи, јефтина, ниска цијена, направљена у Кини
Srodni proizvodi
Inquiry